Помните ли Валтер - легендарния бивш вратар на италианския национален

...
Помните ли Валтер - легендарния бивш вратар на италианския национален
Коментари Харесай

Дзенга гледа към брак номер 4 с 30 години по-млада инфлуенсърка

Помните ли Валтер - именития някогашен вратар на италианския народен тим и " Интер ", повторен победител в шампионата на Италия и в шампионата за Купата на УЕФА?

Със сигурност три дами няма по какъв начин да го не помнят! А четвърта е на път да се впише в неговата биография.

Наскоро се разведе. За трети път. И към този момент още веднъж лети на крилете на любовта. Бившият вратар смени една румънка с друга.

След като постави завършек на 15-годишния си брак с Ралука Ребедея, с която има две деца, към този момент е в прегръдките на Микела Моток. Тя е инфлуенсър и модел и е с 30 години по-млада от своя 61-годишен обичан, оповестява Би Ти Ви.
свързани новини6476на 31.01.20196702на 17.10.2018
Според румънските медии, Микела и някогашният футболист са неразделни. Двамата прекарват доста време в Милано и неотдавна се върнаха в Дубай, където се срещнаха за първи път.

Дзенга, който след кариерата си на терена беше треньор на редица отбори в Обединените арабски емирства, Съединени американски щати, Сърбия, Румъния, Турция, Саудитска Арабия и естествено Италия, е един от всепризнатите плейбой във футбола.

С първата си брачна половинка Елвира има наследник Якопо. След това той се врече във безконечна честност на телевизионната водеща Роберта Термали, която му роди още две момчета. През 2005 година някогашният вратар разгласи, че сърцето му принадлежи на румънката Ралука, а двамата имат две дъщери.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР