Помните ли култовото шоу „Риск печели, риск губи”? Играта, която

...
Помните ли култовото шоу „Риск печели, риск губи”? Играта, която
Коментари Харесай

Помните ли Ива от "Риск печели, риск губи"? Не е за вярване какво се случва с красавицата сега СНИМКИ

Помните ли паметното шоу „ Риск печели, риск губи”? Играта, която събираше хиляди фенове пред тв екрана, написа

„ Риск печели, риск губи “ беше най-гледаното телевизионно предаване по това време, а хубавиците на Къци Вапцаров не престават да бъдат разпознаваеми и до през днешния ден, макар края на шоуто преди 15 години.

Ива бе измежду най-популярните девойки на шоумена, което дълги години държеше трите карти на шанса. Тя в действителност е през цялото време с именития тв водещ. Къдрокоската беше дребното момиченце, което въртеше колелото на шанса в славното в миналото „ Супершоу Невада “, откъдето стартира телевизионната кариера на Къци Вапцаров.

През 90-те Ивето, както я наричаше Къци, е измежду звездите на малкия екран. Едва 16-годишна тя става едно от девойките на шанса в „ Риск печели, риск губи “ и се трансформира в дясна ръка на шоумена.

Ива е измежду дребното девойки, които не му изневериха и останаха с него докрая. След краха на шоуто къдрокоската стана изпълнителен продуцент на предаванията „ Горичво “ и „ Любовни игри “, които Къци Вапцаров продуцираше.

Едновременно с това се трудеше и в детското шоу „ Кой е по-по най “.

Днес Ива е надалеч от светлините на прожекторите. Работи във Фонда за „ Научни проучвания “ към Министерството на образованието и науката, където дава отговор за националните научни стратегии и научната периодика. Щастливо омъжена, с две деца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР