Помните ли култовия български сериал София Ден и Нощ? Е,

...
Помните ли култовия български сериал София Ден и Нощ? Е,
Коментари Харесай

В топ форма за лятото: Калина Кузманова смая всички с горещите си форми

Помните ли паметния български сериал „ София Ден и Нощ? Е, тогава сигурно сте обърнали внимание и на една от най-сексапилните актриси в него Калина Кузманова, която играеше ролята на Галя. 

Виж още: Тъжна алтернатива: Мартина Юрукова се чуди дали да маха силикона

След сериала русокоската вложи много средства и време във външния си тип. Усилените тренировки дадоха резултат и Калина се снабди със страхотна форма, за която всеки би ѝ завидял. 

Виж още: Крисия се оплака! Фалшиви другари разочароваха порасналата певица

Преди година и половина тя и половинката ѝ Стефан се снабдиха с първородния им наследник Стефан, който кръстиха на таткото. За този толкоз къс интервал инфлуенсърката съумя да влезе още веднъж в топ форма и сега наподобява повече от ужасно. През последните летни дни фамилията се отдаде на отмора на Българското Черноморие. Не знаем доколко Калина и мъжът ѝ ще си починат около детето, само че пък за сметка на това родната хубавица не стопира да пръска сексапил в обществените мрежи.

Виж още: " Бях в цялостен потрес, а майка му ми беше признателна ": Люси от " Ергенът " с безумна история

В персоналния си профил тя смая всички със страхотни форми от плажа. Е, няма да си кривим душата – завидяхме ѝ напълно доброжелателно и за тялото, и за почивката. 

Изображение: https://www.instagram.com/kalina_kuzmanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР