Помните ли игрите Titanfall? Поредицата спечели много фенове заради вълнуващата

...
Помните ли игрите Titanfall? Поредицата спечели много фенове заради вълнуващата
Коментари Харесай

Подготвя се нова безплатна игра по Titanfall

Помните ли игрите Titanfall? Поредицата завоюва доста почитатели поради вълнуващата шутър механика и, несъмнено, костюмите на Титаните. Изглежда се създава нов спиноф на франчайза, и той ще излезе по-рано в сравнение с всички чакат. Под „по-рано“ имаме поради началото на идната седмица .

Новата игра даже не е оповестена обществено, само че тази заран журналистът за електронни спортове Род Бресло пусна клюки за новото заглавие Apex Legends . Това ще бъде игра жанр Battle royale и ще бъде безусловно безвъзмездна за лични компютри, Xbox One и PlayStation 4 конзоли. За жал обаче съгласно Бресло емблемата на поредицата – костюмите на Титаните, няма да може да се употребява. Вместо това ще имате свръхествествени умения (не е конкретизирано какви) и ще можете да играете сами или в екип от по трима, с цел да се състезавате… за вкусна вечеря с пилешко.

Наистина извънредно за такава игра. Според различен източник Apex Legends ще бъде „Titanfall, примесена с малко Overwatch и Blackout от Call of Duty: Black Ops 4„. Изглежда Electronic Arts е провела събитие в YouTube за стриймъри тази седмица, откъдето е изтекла информацията.

Има и още една значима детайлност: вътрешен човек на Respawn още през 2017 беше споделял, че Titanfall 3 към този момент се създава и трябвало наложително да излезе в края на предходната година, защото софтуерът бил остарял и нямало да бъде на равнище, в случай че играта излезе по-късно. Изглежда студиото желае да приспособява различен енджин за Titanfall 3 (сегашният е модифицирана версия Source), като в това време издаде Apex Legends със остарелия. Или може би цялата работа върху третото заглавие е стигнала непредвиден поврат. Във всеки случай обаче ще научим повече доста скоро, може би даже на следващия ден на Super Bowl, или в понеделник с „неочакван“ анонс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР