Помните ли хитово поп-фолк дуо на Мая и Магапаса? Двамата

...
Помните ли хитово поп-фолк дуо на Мая и Магапаса? Двамата
Коментари Харесай

Емигранти, с нови професии и връзки: Какво се случи с Мая и Магапаса след сцената?

Помните ли хитово поп-фолк дуо на Мая и Магапаса? Двамата бяха същински шлагер при започване на века. Заведенията се пръскаха по шевовете, когато те двамата имаха присъединяване. Е, двамата от дълго време са разграничени и всеки върви по своя независим път. Но какъв е той? Какво се случи с Мая и Магапаса след " Мая и Магапаса "?

Виж още: Бати стана тати преди 10 месеца! Дъщеричката на Криско с празник, вижте чаровното хлапе!

Тя

През 2007 година тя просто стяга багажа си, купува еднопосочен билет и напуща България. Така се озовава безусловно сама на летището в Лас Вегас. Там, в Съединени американски щати, тя просто е един от милионите емигранти, търсещи ново начало. Първата ѝ работа била на танцьорка в гей клуб. Следва работа като барман, сервитьорка, пеела на българите в Съединени американски щати. После карала лимузина. Мая споделя, че по никакъв начин не ѝ било елементарно да свикне с живота там. 

Виж още: Звезден дом: Красивата къща на Анелия, където тя обожава да прекарва времето си

Haй-мнoгo й тeжaлo пo вpeмeтo, ĸoгaтo дъщepя й живeeлa в Бългapия, и ce oпитвaлa дa ypeди дoĸyмeнтитe й, зa дa дoйдe пpи нeя. " Paзбиpa ce, чe мe бoлeшe, нo ĸoгaтo cи caмoтнa мaйĸa и ĸoгaтo тpябвa дa ocигypиш пpexpaнaтa нa дeтeтo cи и дa cи плaтиш вcичĸитe cмeтĸи пo чecтeн нaчин, ти cĸлoнявaш глaвa и гo paбoтиш ", споделя някогашната звезда.

Днес признава, че най-важно в живота е търпението. 

Той

Добрин Петров, както е същинското име на Магапаса, е в очакване на второ дете - 22 години, откакто на бял свят се появи щерка му Кристина. Новината идва от неговия Фейсбук профил и е еднопосочна:

Виж още: Диляна Попова и нейните секси, свежи летни визии

И Магапаса, сходно на Мая, живее в Съединени американски щати. Първоначално той се прехранва като камионджия, като и постоянно гостува в заведения с български празненства. След раздялата си с Мая, се среща с Денислава, с която през днешния ден чакат дете. Магапаса през днешния ден живее в Чикаго, само че от Фейсбук профила му не излиза наяве с какво се занимава сега.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР