Помните ли фитнес инструкторът и мистър София Ричард Величков, който

...
Помните ли фитнес инструкторът и мистър София Ричард Величков, който
Коментари Харесай

Скандалният Ричард Величков се завърна! Фитнес треньорът със звезден клиент - Джерард Бътлър!

Помните ли фитнес инструкторът и мистър София Ричард Величков, който нашумя с присъединяване си във Vip Brother? Неговата фантазия бе да стане милионер и да влезе в строителния бизнес, строейки жилищна постройка. По пътя си към тази фантазия той стартира да продава една хранителна добавка за намаляване, към която избухна подобен скандал, че накара Величков да се скрие за известно време от общественото пространство.

Виж още: Разкритията не престават: Тихомир Рангелов, който стана Мелиса, с мъчно детство и защо съжалява 

Е, той се завърна! Този път не продава хранителни добавки, а просто работи като фитнес инструктор в известна верига фитнеси. Негови клиентки още веднъж са Алекс и Влади, които побързаха да се снимат с обичания си треньор:

Виж още: Антония Петрова уважи родовата памет! Миската с благопожелание: Да пребъде българският дух! 

Но Ричард Величков се похвали и с различен звезден клиент. И то каква! В профила си той разгласява фотография с холивудската звезда Джерард Бътлър. " Ако искаш да влезеш с топ форма, заповядай да упражняваме. Пишете за повече информация ", приканва Величков. 

Виж още: Алекс Сърчаджиева с ексцентричен роман за живота си и по какъв начин щерка ѝ я " тормози " с TikTok 

Реалити звездата сякаш все още се занимава главно точно с треньорската специалност. От Instagram профила му разбираме, че има и профил в известна платформа, посредством която може да се поръча персонализиран видео привет. Видео от него коства 40 лева

Иначе наподобява, че в персонален проект Ричард Величков е във връзка. В профила му има фотография с тъмнокоса хубавица, която обаче мистър София не е тагнал на фотографията и няма по какъв начин да разберем повече за нея към този момент. 

Изображение: https://www.instagram.com/richard_velichkov/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР