Помните ли филма Беднякът милионер“? Ако не помните, в драмата главният

...
Помните ли филма Беднякът милионер“?
Ако не помните, в драмата главният
Коментари Харесай

Магията на любовния жезъл! Как „Беднякът милионер“ от Козлодуй се замогна /снимки/

Помните ли кино лентата „ Беднякът милионер “?
Ако не помните, в драмата основният воин завоюва едно телевизионно шоу с отговори, научени по сложния житейски метод. В тази история, която също припомня за шоу - не телевизионно, само че пък обществено - „ героят “ също се е замогнал, само че по лесния метод. Просто знае на кого да е доста, но доста непосредствен в дребния, само че пък богат на запаси Козлодуй.
Приказката е за едно момче, дето го взели на работа в една държавна институция, където без време влезнал под кожата на шефката там и до толкоз е посочил гений и умения, че като незаместим кадър тя го взела със себе си откакто станала кмет на градчето през 2015 година. На момчето бързо му пораснала работата (във всеки смисъл). Малцина в общинската администрация, пък и въобще, знаят и до момента каква тъкмо служба заема напереното, безочливо лъвче, но се взел на съществено - раздавал го значим, заповядвал, никой не можел да му каже нищо, разрешавал си обществени волности (за част от които в действителност има присъди), единствено тъй като бил най-близо до кметицата. Нейният персонален водач при всичките 8 години мандат, но това не го написа на никое място.
Официално момчето е водено като водач в Общинското дружество „ Комунална активност “, въпреки по същото време да се пишел на служба „ хазаин “ в Общинска администрацията (каквото и да значи това), а в този момент към този момент си има купа „ младши специалист логистика “. В това, че, явно, знае по какъв начин да оказва „ логистична помощ “ няма неприятно. По-любопитното обаче е по какъв начин със скромната общинска заплата някак си и той, сходно на опекуна си, внезапно усъвършенства материалното си богатство. Не единствено със безценен ремонт на фамилната къща в Козлодуй, само че и с покупка на парцели от 2018 година насам в скъпия по този индикатор крайдунавски град. Последната покупка е парцел от 1000 кв.м. на улица „ Драва “ от август тази година, а първите са през 2018 година, когато по документи посредством покупко-продажба изкупува над 2 дка парцели край Козлодуй от свои родственици. Бумът е бил през 2020-та, когато, горе-долу, взема всички фамилни 5 парцела на очевидно златната ул. „ Люлебургас “ (там е супер модерната къща на опекуна, която организация BulNews към този момент ви показа). 
Ето я приказката на елементарното градско момче от селски вид, което по лесния метод, с вярната поддръжка, внезапно се обогати за последните 8 години.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР