Помните ли екскмета на Благоевград Атанас Камбитов, с когото ГЕРБ

...
Помните ли екскмета на Благоевград Атанас Камбитов, с когото ГЕРБ
Коментари Харесай

Помните ли кмета Камбитов? Коя е красавицата до него

Помните ли екскмета на Благоевград Атанас Камбитов, с който ГЕРБ знаково се раздели? Невероятна хубавица застана до него. Това е щерка разум Валерия, която бе абитуриентка.

.  
-->


Гордият баща заля мрежата с снимки на дъщеря си. Валерия приключи с отличие столична гимназия в паралелка за просветителни технологии, и покри с оптимален брой точки най-популярния тест по британски език в света IELTS, който й отваря вратите към висшите учебни заведения в целия свят, написа struma.com

Абитуриентката бе избрала за бала си стилна, дизайнерска рокля, която наблягаше естествената й хубост, одухотворена от извънредно интелигентно лъчение.



Прекрасната Валерия, получи доста и най-хубави пожелания на прага на новия стадий от живота и от цялата фамилия Камбитови, а татко й не скриваше вълнението си от това, че дребното му момиченце към този момент е очарователна млада дама, която напълно скоро ще поеме по собствен личен път, отвън опеката на родителите си.  

Валерия е най-малката щерка на Камбитов, който за трети път претърпява страстта на татко на зрелостник, откакто синът му Наско и огромната му щерка Елена приключиха преди години и към този момент са зрели и осъществени младежи.  



Да изпратят абитуриентката на тържеството, послучай паметното събитие, пристигнаха баба й и дядо й, от чиято мъдрост младите Камбитови черпят смелост и ентусиазъм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР