Помните ли детето чудо Крисия, която изпълни всички с гордост

...
Помните ли детето чудо Крисия, която изпълни всички с гордост
Коментари Харесай

Помните ли Крисия? Гласува и даде съвет на политиците

Помните ли детето знамение Крисия, която извърши всички с горделивост на детската Евровизия, класирайки България на второ място с песента " Детска планета "? Е, Крисия към този момент порасна. Днес тя е на 18 години и гласоподава за първи път. Нещо повече - даде забавен съвет на политиците. „ Планетата към момента е детска, само че Крисия Тодорова към този момент е на 18 години. Ще послушам интуицията си за кого да гласоподавам “, заяви  младата певица.

Нейният съвет към политиците е да не не помнят от кое място идват, тъй като нищо не е постоянно.
-->
„ Трябва да запазят името си, с цел да оставят по пътя си верните неща. Талантът си е гений, само че дисциплината носи триумф. Затова считам, че би трябвало да има дисциплинираност. Тя води до триумф. Управляващите би трябвало да имат отговорност и да съблюдават обещанията си. Компромисите са значимо нещо, само че за ръководството на цялостен народ, политиците би трябвало да са твърди “, разяснява Крисия пред Нова телевизия.

Тя показа, че не желае да трансформира нищо от външния тип на страната ни, тъй като обича своя дом. Но се надява да вижда по-щастливи и усмихнати хора по улиците.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР