Помните ли Адриано? Футболистът носеше прякора Императора, а феновете на

...
Помните ли Адриано? Футболистът носеше прякора Императора, а феновете на
Коментари Харесай

Той беше Бог на футбола в Европа, а сега се пропива на пазара в Рио

Помните ли Адриано? Футболистът носеше прякора Императора, а почитателите на Интер, Парма и бразилския народен тим го боготворяха! 

Нападателят беше толкоз мощен и в същото време техничен, че бранителите в Италия сънуваха кошмари с него, написа БТВ.

Днес, 8 години откакто постави дефинитивно завършек на спортната си кариера, той самият е призрачен сън. Наскоро футболен почитател го засече на пазар в Рио де Жанейро.

На късия клип, оповестен в Тик Ток, се вижда, че Адриано е пийнал, объркан и се кара с жена. Щом вижда почитателя си, той се усмихва, ръкува се с него и даже му целува ръка. 

Това не е първият път, в който почитатели засичат бразилеца пийнал. През 2022 година той беше заловен в кадър да чества по време на международното състезание. Това държание и неналичието му у дома цели 2 дни докара до бракоразвод с тогавашната му брачна половинка Микаела. 

Залитанията по алкохола на бразилеца стартират през 2004 година, когато умира татко му. Той по този начин и не съумява да се възвърне душевен от тъгата.

" Смъртта на татко ми ме унищожи. Постоянно бях пийнал - самичък, печален и депресиран. Идвах и на подготовка пийнал. Страдах доста, бях благополучен единствено когато бях пийнал и пиех всичко: уиски, вино, водка, бира. Много бира. Така или другояче не можех да спра и трябваше да си потегли Интер. Разбрах, че казусът е в хората към мен, които ме водеха на купони, където имаше дами и алкохол. Не мислех за нищо друго ", описа преди време Адриано.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР