Помислете, колко пъти се е случвало да чуете от мъж,

...
Помислете, колко пъти се е случвало да чуете от мъж,
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете за мъжката психика, ако искате връзката ви да се развива добре

Помислете, какъв брой пъти се е случвало да чуете от мъж, който преди малко е бил изоставен, че изобщо не е предполагал, че връзката му е застрашена или че съществува даже някакъв малък проблем? Много пъти, нали?  Всъщност, има си причина за това. Просто мъжете и дамите подхождат към живота и връзките си по напълно разнообразни способи. Това не значи, че единият от двата пола е неприятен, а единствено, че има неща, които дамите и мъжете би трябвало да знаят едни за други, в случай че желаят да се радват дълго на любовта си.

Как мислят мъжете?

Мъжете не усложняват нещата

Най-вероятно към този момент знаете това, само че може би е нужно непрекъснато да се припомня. В множеството случай, това, което виждате е и това, което получавате. Мъжете карат напряко и не обичат да усложняват нещата.  Когато има проблем във връзката им, те не се двоумят да го изрекат. Както и назад – в случай че не се оплакват от нищо, можете да ги смятате за щастливи. Това ги прави предвидими, което е добре за нежния пол, тъй като оказва помощ на дамите да се усещат по-сигурни във връзката си.

Мъжете не се занимават с дреболии

В множеството случай мъжете не обръщат внимание на дребните неща, колкото и да им се желае това на дамите. Така че, когато ви носи букет от свежи маргаритки, откакто сте му загатнали, че харесвате полските цветя, това може би наподобява като дребен жест, само че в действителност е „ огромна работа “ за него. Това значи, че е обърнал внимание даже и на по-незначителните неща, които сте загатнали, а това е ужасно. За страдание, мъжете не вършат доста постоянно сходни неща, най-малко не толкоз постоянно, колкото на дамите би им се желало. Често пъти такива незабравими моменти са огромна необичайност. Но не унивайте, радвайте им се! Помнете, че мъжете просто са си такива.

Мъжете не могат да четат мисли

Това е най-честата неточност, която дамите вършат – мислят си, че мъжете могат да четат мислите им. Ето по какъв начин стоят нещата. За разлика от дамите, мъжете не си прикриват възприятията. Ако даден мъж към този момент не се интересува от вас, той най-вероятно ще ви го каже непосредствено. Мъжете просто са устроени по този начин и за тях такова отношение е по-удачно. Естествено, има и мъже, които биха поддържали към този момент провалена връзка единствено поради секса, само че в този случай, най-често те биват зарязвани.

Как може да се усъвършенства връзката сред мъжете и дамите?

Като за начало, просто би трябвало да сте осведомени с разликите в метода на мислене на двата пола. Не бързайте да обвинявате мъжете, тъй като и на тях не им е елементарно – толкоз пъти им се постанова да се приспособяват към нелогичното поведение на дамите! Опитайте се да сте съответни и ясни с обичания мъж – просто наблюдавайте връзките му с неговите другари и се помъчете да приложите същите правила и във вашата връзка. Ако го извършите, вашият обичан ще може да ви схваща по-добре и надлежно да ви даде повече обич и деликатност.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР