Помещения за отглеждане на растения от рода на конопа разкриха

...
Помещения за отглеждане на растения от рода на конопа разкриха
Коментари Харесай

За три дни варненската полиция разкри трета наркооранжерия

Помещения за развъждане на растения от рода на конопа разкриха криминалисти от ОДМВР - Варна. В рамките на спецоперация, осъществена през вчерашния ден, било осъществено претършуване в триетажна къща в с. Приселци. Там чиновниците на реда попаднали на особено построена и оборудвана с нужната техника  оранжерия. В парцела са открити и конфискувани над 500  растения от рода на конопа, с друга височина и етап на растеж- от разсади до подготвена " продукция ". Отглежданата трева е била ситуирана по протежението на цялата къща, като в допълнение имало и към 2, 243 кг. суха  маса. Установен и арестуван е мъж на 34 – годишна възраст, без криминалистични прояви досега, оповестяват от ОДМВР-Варна.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, а работата по документирането му продължава под надзора на Окръжна прокуратура.

Припомняме, че преди два дни, криминалистите разкриха друга оранжерия в същото обитаемо място, както и още една в с. Долище. Общото количество конфискувани растения е към 1 000 бр., което съгласно специалисти надминава цената от 300 000 лв. на наркопазара.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР