Помещение, разположено под офиса на ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов,

...
Помещение, разположено под офиса на ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов,
Коментари Харесай

Проговори свидетелят по Суджукгейт

Помещение, ситуирано под офиса на ексдепутата от ГЕРБ Живко Мартинов, приличало на месарска фабрика. Там се съхранявали доста салами, с които някогашният депутат се сдобил посредством изнудване. Това разкри пред Нова телевизия очевидец по аферата " Суджукгейт”, който твърди, че е дал голямо количество луканки на Мартинов.

" Идваше при мен и споделяше, че би трябвало да му дам суджук, с цел да го носи на премиера. Ако не изпълнех настояванията му, ме заплашваше с инспекции от Национална агенция за приходите и Икономическа полиция”, разкрива мъжът, поискал да остане неизвестен.

Той разяснява и изказванието на Мартинов, че в България няма от кое място да се вземе толкоз огромно количество еленско месо, с което да се произведат тонове суджук.

" Еленското месо за суджука, който му доставих, Мартинов ми го докара персонално със личния си автомобил”, сподели производителят.

" Караше ни да вършим и кетъринг. Казваше, че е за събитие на ГЕРБ, а се оказваше, че той самият има празник”, споделя още мъжът.

Свидетелят изрично отхвърли обвиняванията на ексдепутата, че му е дебитор.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР