Ползватели на социалните мрежи пуснаха множество коментари във Фейсбук, че

...
Ползватели на социалните мрежи пуснаха множество коментари във Фейсбук, че
Коментари Харесай

Подозират Кърджилов в употреба на алкохол или дрога

Ползватели на обществените мрежи пуснаха голям брой мнения във Facebook, че дясната ръка на наказаната кметица на " Младост " Десислава Иванчева през днешния ден е на блокирано от протестърите кръстовище като че ли е " в допълнение подтикван ", оповестява Дарик.

Петър Кърджилов, който беше задържан на " Орлов мост " е отказал да го тестват за опиати и алкохол, споделят още от Дарик.

Той бе отведен в Първо районно ръководство на Столична дирекция на вътрешните работи, където е арестуван. Задържана там е и старата жена, която Кърджилов атакува и заля с вода на блокираното кръстовище.

Облечен с жълта жилетка, някогашният пиар на Иванчева крещеше на пенсионерката " Марш отсам! ", когато тя му отвърна с бастуна си в опит да се отбрани. Свадата сред двамата стана, откакто дамата изрази противоречие с блокадата на протестиращите и съобщи, че тя също е гражданка и има своите права.

При задържането му и качването в полицейския бус Петър Кърджилов се опита да притегли вниманието с викове, че го водят и че го боли, откакто му сложиха белезниците. Той се жалва, че документите му останали в окупационната палатка.

Зам.-шефът на охранителната полиция комисар Тони Тодоров обаче изясни, че карцерът му е извършен по всички правила, а белезниците са поставени поради агресивното му държание.

Комисар Тодоров съобщи, че ще се обясни имало ли е провокация и от коя от двете страни. Той обаче подсети, че всеки има право да изрича персоналното си мнение, включително и несъгласната с окупацията стара жена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР