Полузащитникът Тодор Неделев ще остане в Ботев, обявиха от клуба.

...
Полузащитникът Тодор Неделев ще остане в Ботев, обявиха от клуба.
Коментари Харесай

"Ботев" се разбра с "Майнц" и ще задържи Неделев

Полузащитникът Тодор Неделев ще остане в " Ботев ", оповестиха от клуба. Пловдивчани оповестяват, че са се разбрали с " Майнц " за правата на футболиста.

В началото на идната седмица Неделев ще подпише контракт за три години с носителя на Купата на България. Жълто-черните показват, че управлението " ще постави всички старания документите на играча да бъдат уредени в най-кратки периоди и той да бъде картотекиран за мачовете в Лига Европа ".

" Преговорите бяха сложни, само че стигнахме до решение, което удовлетворява всички. Радвам се, че ще остана в Ботев и ще дам 100% от себе си. Искам да изкажа персоналните си благодарности на президента Ангел Палийски и тийм мениджъра Асен Караславов, както и на управлението на " Майнц ", сподели Неделев.

Той уточни, че не е имал " безусловно никакви съмнения " дали да остане в " Ботев " или да се върне в " Майнц ". Той благодари на германците, че са показали схващане. " Заедно взехме решение, че най-хубавото за мен е да продължа да нося жълто-черния екип. "

Неделев добави, че първата цел е положително показване в Лига Европа. " Да играем хубав футбол, който да радва нашите почитатели и да спечелим Суперкупата ", добави той.

Полузащитникът мина в " Майнц " през 2014 година Той не съумя да се пребори за мястото си в немския тим и откакто взе участие в мачове на втория отбор, през 2016 година се завърна в " Ботев ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР