Полузащитникът на ЦСКА 1948 – Емил Ценов, който се утвърждава

...
Полузащитникът на ЦСКА 1948 – Емил Ценов, който се утвърждава
Коментари Харесай

Емил Ценов: Трупам все повече и повече увереност

Полузащитникът на ЦСКА 1948 – Емил Ценов, който се утвърждава от ден на ден и повече в тима на „ алените “, приказва пред DIEMA SPORT след равенството с Марибор (1:1). Ценов призна, че се намира в отлична спортна форма, въпреки подготовката на тима да стартира преди няколко дни и регистрира за какво.

„ За първа инспекция показахме положителни неща и стояхме добре физически. Можеше да вземем и успеха, само че това не е най-важното. Тепърва ще демонстрираме още по-добри игри “, стартира Емил Ценов.

„ Сравнение с другите не зная, само че се усещам сносно. Имах 2-3 дни отмора, защото бях с младежите, тъй че считам съм в добра спортна форма. В тима има доста нови момчета и класни освен това, само че ни би трябвало стиковка в обособените линии. С времето всичко ще се получава все по-добре “, продължи халфът.

„ Благодаря на господин Младенов за хубавите думи за мен. Трупам от ден на ден и повече убеденост. Трябва и още, само че съм удовлетворен от напредъка, който направих. Смятам, че имам шанса да се наложа в първия тим “, приключи Емил Ценов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР