Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бруйн заяви, че се

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бруйн заяви, че се
Коментари Харесай

Де Бруйн: Оставих контузиите в миналото

Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бруйн съобщи, че се усеща в отлична спортна форма и е подготвен да помогне на тима си в преследването на трофеите на всички фронтове.

Белгиецът беше непрекъснато малтретиран от травми през миналия сезон, само че към този момент се надява, че проблемите са зад тила му. След края на азиатското турне на „ жителите “ Де Бройне показа по какъв начин се усеща и какви са му упованията за акцията.

„ Това, което се случи предишния сезон може да се случи на всеки. Професионалист съм към този момент 11 години и единствено през последната имах повече травми. Въпреки всичко изиграх цели 32 мача предишния сезон, тъй че просто би трябвало да не обръщам внимание на тези неща “, разяснява плеймейкърът.

„ Сезонът стартира същински при започване на септември, когато стартират и всички мачове от европейските шампионати. Въпреки това идната седмица ни следва мач, в който имаме опция да спечелим трофей, тъй че би трябвало да сме подготвени за Ливърпул “, приключи халфът, говорейки за дуела за Къмюнити Шилд против „ мърсисайдци “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР