Полузащитникът на Манчестър Сити Давид Силва стана третият пореден играч

...
Полузащитникът на Манчестър Сити Давид Силва стана третият пореден играч
Коментари Харесай

И Давид Силва приключи с Испания

Полузащитникът на " Манчестър Сити " Давид Силва стана третият следващ състезател от златното испанско потомство, който се отдръпва от националния тим. В неделя Жерар Пике разгласи, че повече няма да играе за Ла Фурия, а незабавно след международното състезание в Русия това направи и плеймейкърът Андрес Иниеста.

Давид Силва дебютира за представителния отбор на Испания преди 12 години под управлението на починалия Луис Арагонес. Той изигра 125 мача с националната фланелка, в които означи 35 гола и завоюва три огромни оценки - европейските шампионати през 2008 и 2012 година и международната купа през 2010 година

Силва разгласи отдръпването си от националния тим посредством известие в обществените мрежи. Той съобщи, че е доста горделив с постигнатото и добави, че това е едно от най-трудните решения в кариерата му.

Gracias, suerte y hasta siempre! pic.twitter.com/mIM1k45pfg
— David Silva (@21LVA) 13 август 2018 година

" Живях и мечтах с тим, който вечно ще бъде запомнен. Не ми е елементарно след всичко, което претърпях, да напиша тези редове. Прекарах доста дни и седмици в обсъждане на това решение. Националният тим ми даде всичко и ми оказа помощ да израсна като състезател и като персона ", сподели още Силва.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР