Полузащитникът на Интер Жоао Марио е поискал от клуба си

...
Полузащитникът на Интер Жоао Марио е поискал от клуба си
Коментари Харесай

Жоао Марио има колебания относно Уест Хем

Полузащитникът на Интер Жоао Марио е изискал от клуба си време за размисъл до понеделник, когато ще каже дефинитивно дали е склонен да премине в Уест Хем. Португалският национал има своите съмнения по отношение на договорката.

Според част от италианските медии 24-годишният състезател към момента се надява, че клуб с по-сериозни благоприятни условия ще го потърси до затварянето на зимния прозорец. „ Нерадзурите” обаче не могат да си разрешат да чакат до самия край и по тази причина желаят отговор от играча си допустимо най-скоро.

Жоао Марио отхвърли първа оферта от Англия

Бившият футболист на Спортинг Лисабон към този момент отхвърли на Уотфорд, защото „ стършелите” не играят в евротурнирите и няма изгледи да се преборят за сходна привилегия за идващия сезон.

През лятото на 2016 година Интер заплати 40 милиона евро за ибериеца, който по този начин и не съумя да се приспособява към футбола в Серия А. Основната концепция на италианския гранд е да реализира директна продажба, в краен случай наем със обвързване за откупуване в края на акцията.

На "Меаца " обезверено желаят да разкарат Жоао Марио

Предполага се, че офертата на Уест Хем е съвсем, каквото Интер търси. „ Чуковете” са подготвени да платят 1,5 милиона евро, с цел да вземат като преотстъпен Жоао Марио, а в контракта ще попада и алтернатива за откупуване против 22 милиона евро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР