Полузащитникът на Интер Жоао Марио е отказал оферта да премине

...
Полузащитникът на Интер Жоао Марио е отказал оферта да премине
Коментари Харесай

Жоао Марио отказа първа оферта от Англия

Полузащитникът на Интер Жоао Марио е отказал оферта да премине в Уотфорд. Макар че португалецът има мераци да заиграе във Висшата лига, той се надява от предложение от отбор, който играе в евротурнирите.

Жоао Марио желае да играе в Англия

Всички медии в Италия настояват, че продажбата на 24-годишния Марио, който дойде преди година и половина против 40 милиона евро, е наложителна, с цел да може клубът да балансира финансите си. „ Нерадзурите” имат апетити към Рафиня Алкантара от Барселона, Рамирес от Дзянсу Сунинг и Лисандро Лопес от Бенфика, но с цел да ги осъществят, в касата би трябвало да влязат свежи пари.

От месеци се приказва, че Марио – който не попада в проектите на треньора Лучано Спалети – ще напусне „ Джузепе Меаца”. Уотфорд бе първият отбор, който изпрати съответна оферта, но португалецът изрично отхвърли да играе за „ стършелите”.

Готви се замяна по оста Юнайтед-Интер

Другата алтернатива пред него е испанският Севиля на Винченцо Монтела, който играе в евротурнирите. Жоао Марио има своите подозрения по отношение на този трансфер и ще чака до последно дали няма да получи друго предложение от Албиона.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР