Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, заяви в британския ефир,

...
Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, заяви в британския ефир,
Коментари Харесай

Полусестрата на Маркъл: Идеята беше на Меган

Полусестрата на Меган Маркъл – Саманта, съобщи в английския ефир, че концепцията за отдръпване от кралските отговорности и емигриране в Канада била на някогашната актриса. 55-годишната Саманта е щерка на Томас Маркъл от първия му брак.

„ Принц Хари и Меган би трябвало доста да се извиняват. Те не са младежи, а зрели хора, които са изцяло наясно какво правят “, съобщи Саманта.

Дамата разяснява още, че отдръпването от кралските отговорности след едвам 20 месеца брак е непоносимо нарушаване на дълга към Елизабет Втора. Тя твърди, че първоначално Меган се наслаждавала на вниманието, което получавала като член на кралското фамилията и даже почнала да приказва с фиктивен английски акцент. Но един път щом получила рецензия относно разходите си, незабавно подвила опашка.

Саманта упрекна Меган и в опита й да уличи Англия в расизъм: „ Иска да си измие ръцете и да се измъкне от отговорностите си. Не съм забелязала да е била жертва на същински расистки нападки. “

Полусестрата на Меган е потресена и от отношението на кралската снаха към общия им татко: „ Тя се отнесе извънредно непочтително към него. Ако той бъде свикан в съда, с цел да свидетелства в делото на Меган срещу таблоидите, ще се яви. “
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР