Получилият възможността да се подготвя за кратко под ръководството на

...
Получилият възможността да се подготвя за кратко под ръководството на
Коментари Харесай

Тренирал с Ман Сити бележи за първи успех на Евроколеж от шест кръга насам

Получилият опцията да се приготвя за малко под управлението на Роберто Манчини Серафим Михайлов осъществя един от головете за успеха на Евроколеж с 3:1 като хазаин на Гигант (Съединение). Успехът в осмия кръг на Югоизточната Трета лига е първи подобен за отбора от Пловдив в последните шест срещи. Другите две попадения бяха дело на Николай Николов. За гостите пък прецизен бе Ерхан Търхан.

Евроколеж откри резултата в 23-ата минута, когато Георги Куртев изведе Николов самичък против вратаря на гостите Шулков и за халфа не бе проблем да “разпечата” мрежата му. Четири минути по-късно полузащитникът за повторно записа името си измежду голмайсторите след асиснтеция на Кирил Нушев.

В началото на второто полувреме Гигант понижи посредством Ерхан Търхан, който с отдалечен удар направи беззащитен Апостол Стоянов. Появилият се като запаса Серафим Михайлов обаче подсигурява трите точки за Евроколеж с попадението си в 63-ата минута. С тях пловдивчани събраха 10 точки и разделят 11-ата позиция с Атлетик (Куклен). Гигант остава предпоследен с едвам 4 точки на сметката си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР