Получил е фрактура на ключица и рамоНа 5 август в

...
Получил е фрактура на ключица и рамоНа 5 август в
Коментари Харесай

Пиян мъж с тротинетка се блъсна в кола на улица Борисова

Получил е фрактура на ключица и рамо

На 5 август в 15:48 ч., посредством ЕЕН 112, в ОДМВР - Русе е постъпил сигнал за ПТП с потърпевш в региона на кръстовището ул. "Борисова " и бул. "Н.Бозвели " в Русе.

Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група. Извършен е оглед, при който е документирано, че 33-годишен мъж, ръководещ електрическа тротинетка с марка "Кааbo Wolf Warrior “, движещ се по улица "Борисова ", най-дясно на платното за придвижване, е подхванал маневра - завиване наляво /в посока бул. Н.Бозвели/ и се блъснал в предна дясна врата на лек автомобил с марка "Тойота Авенсис Версу ", ръководен от 40-годишен, който по същото време е прекосявал през кръстовището по ул. "Борисова " в посока към гарата.

В резултат на ПТП е пострадалмъжът, управлявал тротинетката. При обзор му е била открита фрактура на ключица и рамо.

Случаят е документиран. Двамата водачи са тествани за алкохол с техническо средство, като резултатът на водача на автомобила е бил негативен, а на мъжа с тротинетката позитивен – 1.33 промила.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по разказа на бранш „ Пътна полиция “ - Русе и се обясняват аргументите за ПТП.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР