Получавате само един шанс за първо впечатление“, гласи старата поговорка.

...
Получавате само един шанс за първо впечатление“, гласи старата поговорка.
Коментари Харесай

Спестете 55% от електрическата четка за зъби Oral-B iO Series 5

„ Получавате единствено един късмет за първо усещане “, гласи остарялата сентенция. И като доста остарели поговорки („ Търкалящият се камък мъх не събира “, „ Можеш да заведеш коня до вода, само че не можеш да го накараш да пие “ и т.н.), това се оказва изцяло правилно.

От единствено себе си би трябвало да се схваща, че някои първи усещания са по-важни от други, като първа среща със специфичен човек или трети кръг интервю за вашата мечтана работа, когато се свежда единствено до вас и още един претендент.

В такива случаи е от значително значение да поставите най-хубавите си зъби напред, да блестите с такава блестяща усмивка, че на процедура ви е обезпечено положително първо усещане. Един елементарен метод да стигнете до там? Четкане с акумулаторна електрическа четка за зъби Oral-B iO Series 5 Limited, налична с големи 55% отстъпка тази седмица в Amazon.

Електрическите четки за зъби са основна част от положителната хигиена на устната празнина и те също могат да ви оказват помощ да поддържате ярка и блестяща усмивка (з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР