Получаването на малко помощ в къщата винаги се оценява, но

...
Получаването на малко помощ в къщата винаги се оценява, но
Коментари Харесай

`Моята свекърва няма да спре да подрежда моята всекидневна - бясна съм`

Получаването на малко помощ в къщата постоянно се прави оценка, само че когато става въпрос за правенето на вашата тъща това е властно, не постоянно е добре пристигнало.

Това е тестването, пред което се изправя една жена, защото тя твърди, че свекърва й „ няма да спре “ да подрежда из къщата и призна „ помощта " я нервира повече, в сравнение с да й оказва помощ.

Тъй като тя разкри, че няма " най-лесната " връзка с нея, последната капка беше, когато се прибра у дома в изцяло пренаредена всекидневна - и твърди, че свекърва й постоянно чака да получи признателност за ненужната работа.

Тя се обърна към Mumsnet, с цел да опише за обстановката и сподели: „ Намирам я за властна и „ услужлива “ по метод, който изцяло ме нервира. Тя прави каквото си желае и чака да й бъде благодарена за това. “

Тя изясни, че родителите на брачна половинка й са пристигнали да заемат някакви принадлежности, а свекърва й е споделила, че идва да помогне да „ почисти и изглади “ ризите на брачна половинка си, за което брачната половинка твърди, че той е изцяло кадърен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР