Получавах смъртни заплахи - това ужасно разкритие е направил центърът

...
Получавах смъртни заплахи - това ужасно разкритие е направил центърът
Коментари Харесай

Руди Гобер е получавал смъртни заплахи след положителния си тест за COVID-19

" Получавах смъртни закани " - това извънредно разобличаване е направил центърът на Юта Руди Гобер, поради който сезонът в НБА бе спрян до второ разпореждане. Заплахите са пристигнали след позитивната му проба за ковид, която стана известна на 12 март.

Rudy: " I was getting death threats " after the news came out he had coronavirus.
— Eric Walden (@tribjazz) April 12, 2020 Ерик Уолдън от " The Salt Lake Tribune " се е свързал с френския център за изявление, в което Гобер разяснява още решението на Адам Силвър да спре сезона и връзките му с Донован Мичъл. Но най-шокиращо от всичко е признанието за смъртните закани, които са подбудени от непредвиденото прекъсване на сезона в НБА.

" Адам Силвър свърши страхотна работа като спря сезона до второ разпореждане. Имах доста неща върху главата си, само че считам, че това решение евентуално избави хиляди животи ", разяснява още Гобер.
 Гобер и Мичъл са заровили томахавките в името на Юта
Френският национал бе подложен на критика за дейностите си преди да стане ясно, че е инфектиран. Гобер целеустремено опипа микрофоните в стаята за изявленията след подготовка на Джаз преди да стане ясно, че е хванал вируса, а по-късно съотборникът му Донован Мичъл също бе инфектиран. Хубавата вест е, че и двамата към този момент са излекувани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР