Полският президент Анджей Дуда увери днес, че вчерашното изявление на

...
Полският президент Анджей Дуда увери днес, че вчерашното изявление на
Коментари Харесай

Дуда: Думите, че Полша няма да доставя оръжия на Украйна са изтълкувани погрешно

Полският президент Анджей Дуда увери през днешния ден, че вчерашното изказване на неговия министър председател Матеуш Моравецки, че Полша няма да доставя повече оръжия на Украйна, е било изтълкувано неправилно, предават Франс прес и Българска телеграфна агенция.

" Думите (на Матеуш Моравецки) бяха изтълкувани по допустимо най-неправилния метод... Според мен министър-председателят имаше поради, че няма да прехвърлим на Украйна новите оръжия, които сега придобиваме за модернизиране на полската армия “, изясни Дуда пред телевизия Те Фау Ен 24.
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР