Полският халф на Лудогорец Якуб Пьотровски говори след края на

...
Полският халф на Лудогорец Якуб Пьотровски говори след края на
Коментари Харесай

Якуб Пьотровски: Много важна крачка за Лудогорец

Полският халф на Лудогорец Якуб Пьотровски приказва след края на мача от Лига Европа с ХИК, извоюван от българския първенец с 2:0 в Разград. По този метод " орлите " си подсигуряваха европейски мачове и след Нова година. 
 Лудогорец удари първенеца на Финландия, дръпна пред Рома и си обезпечи Европа през пролетта Лудогорец удари първенеца на Финландия, дръпна пред Рома и си обезпечи Европа през пролетта
" Много значима крачка за нас, доста значима победа, тъй като следващата година още веднъж ще играем в Европа. Днес показахме добра игра и просто сме доста щастливи. Целият тим играеше дружно доста добре, това беше задачата. Искаме да играем и да се състезаваме в Европа - знаехме, че би трябвало да сме по-агресивни по отношение на срещата в Хелзинки. 
 Шимунджа: Водим по точки на Рома, математика е, против Бетис би трябвало да сме на високо равнище Шимунджа: Водим по точки на Рома, математика е, против Бетис би трябвало да сме на високо равнище
Знаехме, че би трябвало да пресираме доста и да означаваме голове. Първо играем с Бетис у дома - а тук сме доста мощни, победихме Рома и ХИК, още не мислим за мача в Рим. Видях, че Бетис води дълго време на Рома, това беше хубаво за нас, само че в последна сметка мачът приключи 1:1 ", показа полският полузащитник на " зелените ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР