Полша е против свалянето на санкциите срещу Русия, докато тя

...
Полша е против свалянето на санкциите срещу Русия, докато тя
Коментари Харесай

Шидло в България: Полша е против свалянето на санкциите срещу Русия

Полша е срещу свалянето на глобите против Русия, до момента в който тя не извърши Минските съглашения. Това сподели министър председателят на Полша Беата Шидло след среща в Министерски съвет с българския министър-председател Бойко Борисов, съобщи „ Фокус “.
Шидло разгласи, че с Борисов са разискали въпросите за сигурността и отговорностите на двете страни към Северноатлантическия пакт. Полша като една от дребното страни отделя 2% от своя Брутният вътрешен продукт за сигурността и сме доста удовлетворени от решенията, които бяха взети на срещата на върха на НАТО, разгласи полският министър.
„ Що се отнася до нашите връзки с Русия сега отбраната на нашите източни граници е приоритет. Както знаете, Полша и Балтийските страни сме обезпокоени от това, което се случва в Русия, както и в Украйна “, съобщи Шидло и добави, че сега в Беларус се организират военни учения взаимно с Русия. „ Искам да благодаря на премиера за ясната декларация каква е позицията на България що се отнася до взаимната отговорност. Много е значимо, че този глас идва и от София “, сподели още полският министър председател.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР