Половинката на Роналдо Джорджина Родригес бе обявена за “зла жена”

...
Половинката на Роналдо Джорджина Родригес бе обявена за “зла жена”
Коментари Харесай

Втората Меган Маркъл: Джорджина на Роналдо се отрече от бедните си роднини

Половинката на Роналдо Джорджина Родригес бе оповестена за “зла жена” от личния си чичо.

27-годишната брюнетка, която чака близнаци от футболиста, бе упрекната от своя родственик, че тотално е не запомнила за фамилията си.

Чичото на Джорджина Хесус даде особено изявление пред The Sun, в което твърди, че той персонално се е грижил за нея, откакто татко ѝ бил хвърлен в пандиза за трафик на опиати на стойност 100 000 $.

“Тя евентуално се срами от нас и счита, че е по-добра от нас, тъй като ние не живеем в разкош, като нея. Никога не съм желал нищо от нея. Тя ми се обади един път или два пъти, откакто разбрах, че излиза с Роналдо” - споделя огорченият чичо.

Хесус издържал Джорджина и нейната сестра, до момента в който двете навършили пълноправие. “Аз трябваше да устоявам Джорджина и сестра ѝ, купувах им облекла, плащах сметките за ток и вода” - твърди той.

“Грижех се за всичко. Джоржина живееше с мен до момента в който беше тийнейджърка и до момента в който не върнаха шурей ми назад в Аржентина” - прецизира той.

Атака към Джорджина се появи и във Facebook страницата на Роналдо, където под тяхна обща фотография, Хесус написа: “Имаш до себе си най-злата жена”.

Georgina Rodriguez's uncle brands her 'the most evil woman' -
— 234 (@my234Radio)
На 27 януари Джорджина ще навърши 28 години, а по случай празника ще излезе и новият документален филм за нея по Netflix. Той носи името I Am Georgina и в него футболната половинка ще разкрие любопитни детайлности от първокласния си метод на живот. Тя даже споделя, че първоначално ѝ е било извънредно мъчно да свикне с несметното благосъстояние, с което разполага обичаният ѝ. Джорджина разкрива, че даже имало интервал, в който отивала на работа с рейса, а Роналдо я взимал вечер със своето ултра скъпо “Бугати”. Брюнетката признава, че даже ѝ се е случвало да се загуби в имението на футболиста - тя отишла до кухнята, с цел да си налее вода и не могла да открие пътя назад.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР