Половинката на певеца Орлин Павлов е същинска двойничка на кралската

...
Половинката на певеца Орлин Павлов е същинска двойничка на кралската
Коментари Харесай

Жената на Орлин Павлов-двойничка на Меган

Половинката на артиста Орлин Павлов е същинска двойничка на кралската снаха Меган Маркъл. Чаровната мулатката Диана Великова и брачната половинка на английския принц Хари са от смесени бракове, имат сходни черти на лицето, идентични блестящи усмивки и образните прилики сред тях са поразителни. Диана признава, че приликата й с Меган Маркъл прави усещане на близките. Тя постоянно се майтапи с този факт, а забавна детайлност е, че с мъжа й нарекоха щерка си с кралското име Елизабет.

Смуглата красавица е единствената, която съумя да обвърже Орлин Палов с дете. С изпълнителя се познават от цели 9 години, само че едвам oт 2 имат любовни връзки. Срещнали се за първи път в Българска национална телевизия, където Великова работела като гримьорка, а артистът имал присъединяване в известно предаване. Разменили по няколко думи, само че тогава и двамата имали други гаджета, та нищо съществено не се случило. После Диана отпътувала за Дубай и се открила там, тъй че прекъснали всякаква връзка.

Преди 2 години красивата мулатка се завърнала в България и потърсила Орлин по телефона, без да има кой знае какви упования. Разбрали се да излязат на кафе, на кино и нещата сред тях се развили естествено. Павлов към този момент гонел 40-те и се чувствал подготвен за дете, тъй че не чакал дълго и споделил житейските си проекти с обичаната си. Тя с ненаситност се съгласила да опитат за бебе и резултатите не закъснели.

След 9 месеца на бял свят се появила дребната Елизабет, която е взела най-красивите черти на родителите си – сините очи на татко си и матовата кожа на майка си. „ Ще стане огромна красавица като порасне!”, безапелационни са почитателите на Павлов. Изпълнителят до последно пази бременността на приятелката си в загадка. Малцина знаеха, че двойката чака дете, а новината бе обществено оповестена чак след раждането. Гордият баща заяви във фейсбук с малко обръщение: „ Диана, обичам те! Ти си майка героиня! И както се пее в една ария: „ Светът е различен, когато си тук”, написа Уикенд.

Запознати издават, че в фамилията царува обич и съгласие, каквито Орлин не е имал с друга жена преди. Певецът и различен път е бил в съществени връзки, само че единствено с Диана се решил да има дете. Тя му давала несравнима сигурност и успокоение, с нея се чувствал балансиран. „ Още след първата ни среща усетих, че доста добре си споделяме. Не сме имали кавги досега”, разяснява Павлов.

фотография:инстаграм орлин павлов
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР