Положителният тест за коронавирус на председателя на Народното събрание отново

...
Положителният тест за коронавирус на председателя на Народното събрание отново
Коментари Харесай

Сблъсък за теста на Никола Минчев: От ГЕРБ се усъмниха кога и къде е направено изследването


Положителният тест за ковид на ръководителя на Народното събрание още веднъж стана причина за неприсъствен спор сред ръководещи и съпротива.

От ГЕРБ се усъмниха по кое време тъкмо е изработен теста на Никола Минчев. Атакуват и излязлата по-късно информация, че проучването е направено в денонощна лаборатория на болница „ Лозенец “ с думите, че такава няма.

„ Възможностите са две: или пробата е след КСНС, само че PCR не може за стане толкоз бързо. Или пробата е взет преди КСНС, той е имал признаци по време на КСНС “, сподели някогашният здравен министър Костадин Ангелов, в този момент народен представител от ГЕРБ.

bTV публично попита властта за тестванията и метода, по който е издадена карантината на първите мъже в страната, взели участие в съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност в понеделник.

От Народното събрание изпратиха общ отговор до всички медии за ръководителя на Народното събрание Никола Минчев, в който се споделя, че е направил тестванията си след посещаване на лекуващия го доктор от болница „ Лозенец “.

Минчев е проучен с антигенен тест, който е дал позитивен резултат, след което е направил и бърз PCR тест, който по-късно също е посочил позитивен резултат.

Тестовете са верифицирани в сертифицираната денонощна лаборатория на болница „ Лозенец “, като са направени на 10 януари и са въведени съответно към РЗИ-София, споделят от Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР