Положението в благоевградския Пирин започна да става критично след поредното

...
Положението в благоевградския Пирин започна да става критично след поредното
Коментари Харесай

Кризата в "Пирин" се задълбочи с нова оставка

Положението в благоевградския " Пирин " стартира да става сериозно след следващото разтърсване в клуба. В понеделник отборът загуби за 9-и път в шампионата този сезон, освен това мъчително - 1:4 в семейството против " Септември " (Сф). Веднага след мача спортният шеф Светослав Дяков, който помагаше при воденето на тима в срещата, разгласи решението си да напусне поста си и клуба въобще.

" Преди няколко дни съм взел едно решение. От на следващия ден (б.ред. - вторник) към този момент не съм част от този тим. Различават ни се вижданията. Взех това решение персонално за себе си. Като футболист всичко беше наред, само че като началник – нещата не се получиха. Имам морал и отговорност, по тази причина напущам. Получиха се няколко разтърсвания в " Пирин ". Останах, с цел да повеждам тима в мача против " Септември ". До в този момент никой не знаеше за това решение с изключение на управлението. Има неща, с които не съм склонен ", съобщи Дяков след тежката загуба.

Така той последва своите близки другари Николай Бодуров и Петър Занев, които. От клуба оповестиха, че одобряват решението на шефа. " Светослав Дяков подаде оставка и повече няма да извършва длъжността състезателен шеф. Всички в " Пирин " благодарим на Съни за цялостния принос към клуба и му пожелаваме бъдещи триумфи! ", се споделя в малко известие. Дяков бе състезателен шеф от април насам. За момента различен някогашен техен съотборник - Станислав Манолев, остава президент на клуба.

Ситуацията в " Пирин " става все по-сложна поради напускането на съществени фигури в клуба, както и поради слабите резултати. В момента тимът е на 15-ото, предпоследно място в Първа лига с актив от 8 точки след 15 мача (1 победа, 5 равенства, 9 загуби). През предходната седмица също по този начин бе освободен и треньорът Красимир Петров, против който се оповестиха почитатели на тима. За момента любимец за идващ ментор е Христо Янев, който е водил ЦСКА, " Нефтохимик ", " ЦСКА-София " и за последно - " Миньор " (Пк).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР