Полицията във Валенсия е задържала двама мъже, единият от които

...
Полицията във Валенсия е задържала двама мъже, единият от които
Коментари Харесай

20-годишна бе насилена насред дискотека, никой не обърна внимание на виковете ѝ

Полицията във Валенсия е задържала двама мъже, единият от които на 40 години, упражнили полово посягане над 20-годишно момиче в дискотека в града.

По информация на локалния всекидневник " Леванте " една от сервитьорките е станала свидетелка на закононарушението дружно с още клиенти на заведението. Тя неотложно алармирала защитата на дискотеката, която задържала причинителите до идването на униформените.

Пред изданието шефът на дискотеката признал, че е останал покъртен от апатията и бездействието на присъстващите, защото действието било осъществено пред " погледите на стотици гости ".

Благодарение на реакцията на сервитьорката и бързата интервенция на защитата двамата причинители са били хванати. Момичето е било заведено на безвредно място, където я успокоили и обяснили, че полицията е на път и ще може да им опише какво се е случило.

Свидетели на закононарушението разказали пред органите на реда, че младата жена е крещяла и се съпротивлявала, до момента в който единият я опипвал по задните елементи, до момента в който другият " принудително " я целувал.

След случая момичето е било откарано в болница за медицински обзор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР