Полицията в Увалде направи много неуспехи“, когато реагира на въоръжен

...
Полицията в Увалде направи много неуспехи“, когато реагира на въоръжен
Коментари Харесай

Реакцията на стрелбата в училище в Увалде е обхваната от „много неуспехи“, казва следователят

Полицията в Увалде направи „ доста неуспехи “, когато реагира на въоръжен мъж, който умъртви 19 възпитаници и двама учители в начално учебно заведение в Увалде, Тексас, през 2022 година следовател, който управлява градското следствие на локалните чиновници, сподели в четвъртък.

Докладът за градския съвет на Увалде в четвъртък е единствено едно от няколкото следствия на клането и е извършено от Джеси Прадо, основан в Остин следовател и някогашен полицейски детектив. Законодателите от Тексас откриха през 2022 година, че близо 400 локални, щатски и федерални чиновници са се втурнали към местопроизшествието, само че са чакали повече от час, преди да се изправят против стрелеца. Доклад на Министерството на правораздаването през януари подлага на критика „ каскадните провали “ при реагиране на правоприлагащите органи.

Наказателното следствие от офиса на окръжния прокурор на Увалде Кристина Мичъл по отношение на реакцията на правоприлагащите органи при стрелбата през май 2022 година остава отворено. Голямо жури беше призовано по-рано тази год...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР