Полицията в щата Мериленд, САЩ, съобщава, че полицаите са открили

...
Полицията в щата Мериленд, САЩ, съобщава, че полицаите са открили
Коментари Харесай

Трагедия: Вдовецът на бившата "Мис Пакистан" облива със сълзи гроба й СНИМКИ

Полицията в щата Мериленд, Съединени американски щати, оповестява, че служителите на реда са разкрили късно през нощта преобърнат Мерцедес в региона на Балтимор авеню. Близо до разрушената кола лежало тялото на Заниб. Властите са открили, че 32-годишната жена се е блъснала в бордюр при завой на пътя, в резултат на което машината се преобърнала и полетяла в насрещната лента.



В автомобила е пътувала само починалата Заниб. Сблъсъци с други коли в резултат на случая не е имало. Бившата "Мис Пакистан " е оповестена за мъртва на мястото на произшествието. Не е бил открит алкохол в кръвта й. Тя е живеела в град Помона, щата Ню Йорк, Съединени американски щати. Малко повече от четири часа оставали, с цел да се прибере у дома.



Съпругът й Али Хайдър Шах, който е бил в Копенхаген по времето на нещастието, изживява тежко случилото се.

"Сърцето ми е разрушено... Вече не мога да те намеря, обич моя... просто крещя името ти... Отговори ми... Моля те, не си тръгвай, не можеш да оставиш мен и този свят!!! Моля те, върни се... Защо Бог не води мен? ", написа опечаленият Али Хайдър Шах във Facebook.



През 2011 година Заниб Навид приключва университета Пейс в Ню Йорк. А през 2012 година тя печели състезанието „ Мис Пакистан Свят “, който се организира в Канада. След това тя показва страната на състезанието за хубост „ Мис Земя “, третият по величина след „ Мис Свят “ и „ Мис Вселена “.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР