Полицията в Пазарджик продължава издирването на 44-годишния Георги Генов, който

...
Полицията в Пазарджик продължава издирването на 44-годишния Георги Генов, който
Коментари Харесай

Вече трети ден не могат да намерят убиеца от Пещера

Полицията в Пазарджик продължава издирването на 44-годишния Георги Генов, който умъртви брачната половинка си в центъра на Пещера, заяви Мирослав Стоянов, представител на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

По последни данни мъжът се е придвижва с лек автомобил „ Мазда “, сребрист металик, с регистрационен номер PA 3115 KA.

От Министерство на вътрешните работи приканват, в случай че някой забележи търсеното лица, автомобила или разполага с информация за тяхното местоположение, неотложно да заяви за това на телефон 112 или в най-близкото полицейско ръководство.

На 1 септември малко след 19.30 часа в Районно ръководство на МВР-Пещера бе получен сигнал от жители, че на кръстовище в града лежи жена в безпомощно положение.

Пристигналите на място органи на реда и медици откриха, че тя е с пострадвания от нож в региона на тялото. Въпреки напъните на лекарите дамата умря.

От към месец жертвата Катя Генова, на 41 години била разграничена със брачна половинка си Георги Генов и живеела при своята майка в Пазарджик. Тя имала две дъщери, които взела пори себе си.

По-рано същия ден се видял с мъжа в местоработата си в магазин в Пещера, което кара проверяващите да считат, че убийството е било планувано.

Пред свои близки тя се оплаквала от систематичен тормоз и побои от страна на Генов.

Веднага след убийството той избягал с автомобила си, взимайки със себе си и оръжието на закононарушението.
 Георги Генов Георги Генов
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР