Полицията в Палма де Майорка обяви, че е задържала осми

...
Полицията в Палма де Майорка обяви, че е задържала осми
Коментари Харесай

Кошмар: 14-годишна изнасилена групово от 13-г. момиче и 7 момчета на Бъдни вечер

Полицията в Палма де Майорка разгласи, че е задържала осми обвинен в изнасилването на 14-годишно момиче на Бъдни вечер. Заподозряното лице, арестувано през днешния ден, се оказва 13-годишно момиче.

Така обвинените по случая към този момент са общо 8 - шест момчета на възраст сред 14 и 17 година, един юноша на 19 година и малолетно момиче на 13 година

Също като останалите шест момчета, 13-годишното момиче бе предадено на профилирания углавен съд за малолетни, който към този момент постанови влизането ѝ в изправителен дом.

По информация на източници, близо до следствието, 13-годишната арестувана се е оказала свръзката сред жертвата и останалите момчета, защото точно тя е провела срещата на Бъдни вечер сред жертвата и насилниците с концепцията да употребяват алкохолни питиета.

Един от арестуваните е декларирал пред съда, че осъщественият полов акт ''не е принудителен, а доброволен'', тъй като разполагал с видеозапис, на който жертвата дава своето единодушие.

От проверяващия екип разясниха пред испанските медии, че въпросният запис към момента не е прегледан и не могат да вземат отношение по казаното от обвинения, само че това ще бъде направено в най-кратки периоди.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР