Полицията в Ню Йорк арестува група крадци на нелегални имигранти

...
Полицията в Ню Йорк арестува група крадци на нелегални имигранти
Коментари Харесай

Полицията в Ню Йорк публикува снимки от набези на мигранти, докато градските лидери на меките престъпления са изправени пред национално възмущение

Полицията в Ню Йорк арестува група крадци на незаконни имигранти рано в понеделник, до момента в който управляващите разрушават венецуелска тайфа, обвързвана с десетки грабежи и шокиращо нахлуване против чиновници на полицията в Ню Йорк, което стана вирусно предходната седмица.

След това градските водачи направиха шоу от това, с наличието на локален новинарски екип и шерване на фотоси онлайн часове преди този момент те оповестиха брифинг за вести по въпроса.

Демократите в цялата страна бяха подложени на критика за несполучливата гранична политика при президента Байдън, при която рекорден брой незаконни влязоха в Съединени американски щати през декември. Но водачите на синия град усещат горещината, откакто група обвинени незаконни имигранти, видени на видео, ритащи служителите на реда в главата, бяха освободени от ареста според разпоредбите за възбрана за освобождение под гаранция.

Кметът на Ню Йорк Ерик Адамс, някогашен капитан на NYPD, и ръководителите на отдела се причислиха към служителите на реда след напад...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР