Полицията в Лас Вегас официално е подновила разследването за изнасилване

...
Полицията в Лас Вегас официално е подновила разследването за изнасилване
Коментари Харесай

Роналдо вече официално е разследван за изнасилване

Полицията в Лас Вегас публично е възобновила следствието за обезчестяване против Кристиано Роналдо, написа американската преса. В ранните часове на 13 юни 2009 година 5-кратният притежател на " Златната топка " е правил секс с 34-годишната Катрин Майорга, по това време модел, а в сегашното детска учителка в Лос Анджелис. Същият ден тя подава тъжба в полицията, че това и било срещу волята ѝ.

На идната година юристите на Кристиано подписват извънсъдебно съглашение с Майорга, а Роналдо превежда на младата жена 375 000 $, с цел да откупи безмълвие. Работата по контракта лишила месеци, а в него имало 11 точки, с които хубавицата трябвало да се преценява.

Историята обаче излезе нескрито в немското списание " Шпигел " през предходната година. В последните дни се разшумя още веднъж, през вчерашния ден Роналдо даде изказване в инстаграм и отхвърли виновност, а през днешния ден стана ясно, че управляващите в Столицата на хазарта още веднъж са отворили случая.

Според португалеца Майорга пробва да си прави реклама на негов тил, а той не бил сюрпризиран от това. Всичко било " подправени вести ". Негов юрист заплаши " Шпигел " и Майорга със съд поради " посягане върху персоналните права и нанесени морални вреди ".

Роналдо и Катрин се срещнали в един от нощните клубове на хотел " Палмс " във Вегас, до момента в който №7 отдъхвал след края на сезона. Щатски уеб сайтове разгласиха папарашки фотоси, на които се вижда по какъв начин си приказват и се усмихват един на различен. Кристиано даже държи ръката ѝ, до момента в който прошепва нещо в ухото.

Според полицейските отчети, в които са отразени показанията и на двамата, голмайстор №1 в историята на " Реал " (Мадрид) поканил Майорга и различен от компанията в първокласния си апартамент, с цел да се " насладят на гледката на нощния Лас Вегас ". Там Роналдо предложил на модела да влезе в джакузито му. Катрин отказала, защото не желала да скапва роклята си. Кристиано ѝ дал къси панталони и тениска и поканил да се преоблече в банята.

Тогава, съгласно младата жена, Роналдо влезнал при нея и изискал да вършат секс. Бъдещата учителка изрично отказала и поискала да си тръгне. Когато напускала жилището, португалецът я дръпнал срещу волята ѝ в спалнята си и изнасилил макар че повтаряла " Не, не, не ". След това Роналдо напуснал стаята, като преди този момент се извинил и споделил, че нормално се държал като благородник.

В изявление за " Шпигел " Майорга твърди, че Кристиано споделил, че " 99 % е добър човек ". Самият футболист е декларирал на разпит, че сексът е бил непринуден. Според него физическите контузии, за които Катрин си е издавила здравно, били нанесени от различен човек. След това на сцената са излезли юристите.

Сега правист, който я съставлява, споделя, че когато е подписвала съглашението за парична отплата, Майорга била с психическа контузия от изнасилването, която се е отразила на нейната преценка. Пред " Шпигел " учителката декларира, че сключила договора единствено тъй като желала възмездие, само че след това съжалила, защото истината останала потулена. Тя споделя още, че от случката насам е различен човек - травматизирана и депресирана, като ѝ се постанова да посещава група с стратегия за дами, претърпели принуждение. Искала е да се самоубива, мъчно се задържа на едно работно място и така нататък и тъй наречените

Другата страна е на друго мнение: американката драговолно се съгласила с парите в договора и с това, че няма да разгласява за случката, нито пък ще съди мегазвездата.

Засега полицията в Лас Вегас отхвърля повече мнения. /clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР