Полицията в Кипър откри останките на вероятна седма жертва на

...
Полицията в Кипър откри останките на вероятна седма жертва на
Коментари Харесай

Откриха седма жертва на серийния убиец в Кипър

Полицията в Кипър откри останките на евентуална седма жертва на серийния палач от български генезис. Тялото е било открито в езерото Меми, югозападно от столицата на страната Никозия, оповестява вестник Cyprus Mail.

Според изданието тялото е на 6-годишно момиче - дъщерята на жена, също станала жертва на килъра.

По-рано управляващите обявиха, че по време на интервенцията по търсене на останките на момичето, са изпомпали част от водата в езерото. Миналата седмица локалните медии оповестиха, че управляващите на Кипър са разкрили тялото на шестата жертва на серийния палач в токсично езеро, на 28 километра от Никозия.

Според последната информация, пет дами и две деца може да са умрели от ръцете на фанатика.

По съмнения за серийните убийства е задържан 35-годишният военнослужещ от български генезис Никос Метаксас. По непотвърдена информация, татко му е кипърски жител, а майка му – българка от Стара Загора.-->

Мъртвите са чужденки, в това число две филипинки. Телата на жертвите бяха открити в изоставена мина и в езеро с токсични боклуци от различен рудник.

Според роднините и приятелите на жертвите, полицията отказвала да приема заявки за изгубването на хората, не е разследвала отчети от учители, че няколко деца са спрели да вървят на учебно заведение и са изчезнали.

Президентът на Кипър Никос Анастасиадис уволни ръководителя на полицията заради обстоятелството , че правоохранителните органи не са разследвали изгубванията на дами, които, както се оказа, са били жертви на сериен палач. Министърът на правораздаването също подаде оставка.

Това е първият случай на серийни убийства в Кипър.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР