Полицията в Киевска област съобщи, че два масови гроба с

...
Полицията в Киевска област съобщи, че два масови гроба с
Коментари Харесай

Откриха два масови гроба на цивилни край Киев

Полицията в Киевска област заяви, че два всеобщи гроба с девет тела са били открити през вчерашния ден в град Бородянка, северозападно от украинската столица, оповестява " Асошиейтед прес ".

Началникът на регионалната полиция Андрий Небитов заяви, че измежду " цивилните, убити от съветските окупатори ", има две дами и един юноша.

" Искам да подчертая, че тези хора са цивилни. Руската войска предумишлено е разстрелвала цивилни, които не са оказвали никаква опозиция и не са представлявали никаква опасност ", уточни той.

По негови думи има признаци, че някои от жертвите са били измъчвани.

Всички тела са откарани в морги в региона за съдебномедицинско проучване.

Преди седмица стана ясно, че интернационалните специалисти са разкрили доказателства, че Русия е направила военни закононарушения и закононарушения против човечеството в Украйна.

След изтеглянето на съветските войски от Буча по улиците на града са открити няколко десетки тела на цивилни. Украинските управляващи настояват, че в града има всеобщи гробове, в които са заровени стотици хора, убити по време на окупацията. Съществуват и многочислени свидетелства на локални поданици, които оповестяват за военни закононарушения, осъществени от съветските военни, в това число убийства, изнасилвания и грабежи.

Въпреки това Русия продължава да назовава известията за всеобщи убийства в Буча и други украински градове " имитации " и " постановки ".
ТЕМА преди 15 минути 654 преди 15 минути 250 преди 1 час 259
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР