Полицията в Хонконг отказа на опозицията провеждане на голям антиправителствен

...
Полицията в Хонконг отказа на опозицията провеждане на голям антиправителствен
Коментари Харесай

Хонконгската полиция забрани антиправителствен митинг на 15 септември

Полицията в Хонконг отхвърли на опозицията осъществяване на огромен антиправителствен протест в неделя, 15 септември, оповестява RTHK, представена от ТАСС.

Организацията " Граждански фронт за правата на индивида " има намерение да свика огромен поход от залива Козуей Бей до бизнес центъра на града. Решението за възбрана на събитието е стимулирано от съображения за социална сигурност , като се вземат поради дейностите, съпътстващи сходни дейности и преди.

Обосновавайки решението си, органите на реда означават, че имат всички учредения да се притесняват, че радикални групи ще изоставен оповестения маршрута, ще стартират да блокират пътища, да палят и да вандалстват . В същото време полицията е готва за обстоятелството, че доста стачкуващи ще излязат на улиците, макар възбраната.

Масови митинги в Хонконг не престават повече от три месеца . На 4 септември ръководителят на локалната администрация Кари Лам се съгласи да се съобрази с едно от петте претенции на стачкуващите и изцяло анулира законопроект за екстрадиция , който предвиждаше извършители да бъдат изпращани в континентален Китай.

Въпреки това доста последователи на младежката съпротива показват готовността си да продължат митингите .
 Ескалацията на насилието няма да реши обществените проблеми в Хонконг
Ескалацията на насилието няма да реши обществените проблеми в Хонконг

Кари Лам съжали за намесата на непознати държавни управления във вътрешните проблеми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР