Полицията в Елче, Аликанте, която разследвала домашно насилие, се натъкнала

...
Полицията в Елче, Аликанте, която разследвала домашно насилие, се натъкнала
Коментари Харесай

Полицията онемя: 19-годишна роди от 50-годишния си баща

Полицията в Елче, Аликанте, която разследвала домашно принуждение, се натъкнала на невиждан случай – 50-годишен мъж и 19-годишната му другарка, от която има дете на 15 месеца, са татко и щерка, оповестява bulgaros.ovh.

Съседка на фамилията видяла момичето да седи в двора на къщата и да плаче, а едното й око било посинено. Тя се обадила на полицията.

Приятеля на момичето е арестуван за домашно принуждение. В хода на следствието се открило, че имената на арестувания съвпадали с имената на бащата на момичето.

Момичето е прекарало по-голямата част от детството си в дом за деца в Валенсия, до момента в който татко й излежавал присъда в пандиза.

Когато излязъл от пандиза, бащата се свързал с щерка си, която била на 16 години, и тя отишла да живее при него. Година по-късно момичето ражда момиченце от татко си, което е записано като дете на самотна майка.

На лекарите в родилното момичето разказала, че бащата на бебето е млад мъж, който срещнала една вечер в нощен клуб и от този момент не го е виждала повече.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР