Полицията, в Бургас, издирва 78-годишен македонски гражданин, за измама. Издирваният

...
Полицията, в Бургас, издирва 78-годишен македонски гражданин, за измама. Издирваният
Коментари Харесай

Издирва се 78-годишен македонец, заради измама с часовник в Бургас

Полицията, в Бургас, търси 78-годишен македонски жител, за машинация. Издирваният и синът му, 30 година, са измамили бургазлия, за сумата от 900 лв.. Това оповестиха от пресслужбата на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, в морския град. От там прецизираха, че трийсетгодишният мъж е арестуван и е направил цялостни признания.

Случаят е от 26 януари 2024 година Бургазлията е бил заговорен от двамата мъже, които са декларирали, че търсят автосервиз, в града. След къс диалог обаче му предложили да купи безценен часовник, за който бургазлията платил 900 лева Впоследствие е открито, че часовникът е без огромна стойност, а 30-годишния мъж е арестуван от полицейските чиновници, като в детайли е описал механизма на осъщественото действие. Баща му е разгласен за общодържавно търсене.

Българска телеграфна агенция напомня, че бащата и синът са причинители и на друго престъпно закононарушение. На 28 януари т.г. в Бургас, още веднъж посредством машинация, откраднали от 86-годишен бургазлия сумата от 150 лева.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР