Полицията в Бургас арестува 50-годишен мъж, след като сам публикувал

...
Полицията в Бургас арестува 50-годишен мъж, след като сам публикувал
Коментари Харесай

Зоозащитници настояват за ефективна присъда за насилника на животни в Бургас

Полицията в Бургас арестува 50-годишен мъж, откакто самичък разгласил видеоклипове в обществените мрежи по какъв начин изтезава котки. Кадрите възмутиха зоозащитниците, които упорстват за ефикасна присъда за насилника.

Маргарита Пеева е зоозащитник. Веднага щом видяла ужасяващите фрагменти в обществените мрежи подала сигнал в полицията.

Маргарита Пеева, Animal SOS-Burgas: " Не можеах да изгледам нещата до дъно, тъй като това, което е показано е безспорен садизъм. Въпросът в този момент е да бъде наказан дейно. Ако продължим да позволяваме тези садисти да се разхождат сред нас, да изпъчват живи същества, това ще рефлектира и върху бъдещето потомство ".

Полицията в Бургас се е самосезирала след появяването на видеоклиповете.

Цветелина Рандева, представител на ОД на МВР-Бургас: " Освен самоличността на въпросния причинител на действието, бяха открити няколко адреса на негово престояване, както и местоработата му, като надлежно допустимо най-кратък бе интервала от момента на установяването до осъществяване и на задържането, което е в период до 24 часа ".

Стиляна Колева, публицист: " Отглежда гълъби, съседката му от долния етаж пък се грижи за няколко котки, което мощно му основава дискомфорт и го нервира, той не харесвал котките, само че за мен това е човек, който е със мощно изразена психопатия, който е унизен като дребен и по метода, по който тормози котките, той може да посегне и на жив човек ".

Господин Ганчев се грижи за към 15 улични котки. Недоумява с какво животните са попречили на 50-годишния мъж.

Господин Ганчев: " Жестоки хора. Те може и у дома по този начин да се отнасят. Щом към животните са такива зли и към хората може да са такива зли ".

Полицията е открила, че 50-годишния Димитър Димитров е посягал и на други животни, с изключение на котките. Материалите от следствието ще бъдат предадени на прокуратурата.

Репортер: Давид Сукнаров
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР