Полицията в Белгия, Германия и Нидерландия се обърна с призив

...
Полицията в Белгия, Германия и Нидерландия се обърна с призив
Коментари Харесай

Студени досиета: Интерпол търси самоличността на 22 жени, станали жертва на убийство

Полицията в Белгия, Германия и Нидерландия се обърна с апел за помощ към обществеността, с цел да се разпознават 22 дами, за които се допуска че са убити, оповестява „ Скай нюз ”. Телата са открити на територията на трите европейски страни в интервала сред октомври 1976 година и август 2019 година.
„ Голяма част от 22-те жертви са умряли по принудителен метод. Някои са измъчвани и са подлагани на апетит преди да починат ”, показват от нидерландската полиция. Разследващите прецизират, че идентифицирането на телата е мъчно, тъй като евентуално жертвите са от страни отвън страните, в които са открити телата им.
От белгийската полиция допълват, че е неотложно да се узнаят имената на умрелите. „ Самоличността на жертвата постоянно е основна за разкриването на случая ”, разясняват органите на реда в Брюксел.
Полицейските служби в Белгия, Германия и Нидерландия сплотиха старания в интервенция „ Идентифицирай ме ” посредством Интерпол. Международната организация за престъпна полиция е издала за пръв път по този начин наречения „ черен бюлетин ”, който се употребява за търсене на информация и сведения за неидентифицирани тела, с цел да се дефинират събитията към гибелта на жертвите. Този тип бюлетин нормално се популяризира единствено вътрешно в мрежата на Интерпол от полицейските сили по света.
Част от „ студените досиета ” включват жена с татуировка на цвете, чието тяло е открито в река край Антверпен; тяло на жертва, открито изгорено в гора в Германия; и останките на жена, на възраст сред 16 и 35 години, която е открита натъпкана в торба и хвърлена в река в Нидерландия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР