Полицията трябваше да бъде извикана в съда, след като семейство

...
Полицията трябваше да бъде извикана в съда, след като семейство
Коментари Харесай

Скърбяща майка се изправя и крещи „не“, докато съдебният лекар чете резултатите от разследването за смъртта на момиче, 12

Полицията трябваше да бъде извикана в съда, откакто семейство реагира яростно на решението на правосъдния доктор, че гибелта на момиче се дължи на „ естествено зараждащо заболяване “.

Виктория Олабоде от Рочдейл умря в Кралската детска болница в Манчестър на 15 юли 2019 година, откакто получи инсулт. 12-годишното момиче, което беше описвано от околните си като „ красиво момиче, което би осветило цяла стая “, имаше сърповидно-клетъчна анемия и беше преместено от Общата болница в Северен Манчестър 13 дни по-рано.

Коронерът Зак Голомбек откри пропуски в нейното лекуване, само че че няма задоволително доказателства, които да допускат, че гибелта на Виктория е можела да бъде избегната. Заключението му провокира писъци от майка й Елизабет Олабоде, като производството трябваше да бъде спряно.

Три дни след приемането й, на 5 юли, в Кралската детска болница в Манчестър, Виктория ненадейно получи мощно главоболие и стартира да повръща. Тя беше лекувана от болката си, само че майка й „ у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР