Полицията разследва необоснована агресия и хулигански подбуди при нападението на

...
Полицията разследва необоснована агресия и хулигански подбуди при нападението на
Коментари Харесай

Полицията разследва хулигански подбуди при нападението на Иво Никодимов

Полицията проверява голословна експанзия и хулигански подбуди при нападението на журналиста от Българска национална телевизия Иво Никодимов, разгласи основният секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Младен Маринов. 

Целият запас на Столичната дирекция на вътрешните работи е зает с изясняването на случая към нападението на журналиста. В момента е заварден по-голям периметър на мястото, на което е станал случаят, търсят се следи и улики, с цел да се открият причинителите, уточни той.

" Няма данни да е получавал предварителни закани, а и той самият не свързва нападението със своята работа като публицист и не се сеща за някакъв спор, който да докара до такава хулиганска демонстрация. Всичко сочи, че експанзията е непредизвикана, нямаме данни да е за обир. Работим по главната версия – хулигански подбуди и голословна експанзия ", сподели Младенов.

По думите му на този стадий няма данни за връзка сред нападението над Никодимов и нападението над двете дами нотариуси през вчерашния ден. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР