Полицията разкри трима съучастници на задържаните бракониери в Разградско. В хода

...
Полицията разкри трима съучастници на задържаните бракониери в Разградско.
В хода
Коментари Харесай

Полицията разкри трима помагачи на задържаните бракониери в Разградско

Полицията разкри трима съучастници на арестуваните бракониери в Разградско.

В хода на следствието по открито бракониерство в резервата " Воден " е открита съпричастността към престъпното действие на още трима мъже от село Острово. Те са на възраст 33, 37 и 45 години.

Според данните досега те са се придвижвали с автомобил, който служел за предупредителен, ако по трасето се появят контролни органи.

Извършени са претърсвания на 7 адреса, откъдето са конфискувани ловни оръжия и титли - кожи, рога, бивни и други, имащи отношение към незаконната активност.

Припомняме, че други в ранните часове през вчерашния ден. При подхваната полицейска инспекция в автомобила, ръководен от 42-годишен гражданин на с. Брестовене, в който пътували и трима негови съселяни - на 37, 32 и 33 години, бяха открити четири кучета, а на пода пред задните седалки - три раници със сурово месо.

Установено бе, че четиримата са умъртвили наедрял дивеч в землището на село Сеслав. На арестуваните са повдигнати обвинявания. Работата по формираното досъдебно произвеждане продължава под управлението на прокуратурата.
 Хванаха четирима бракониери в Разградско
Хванаха четирима бракониери в Разградско

Те умъртвили диво прасе в резервата " Воден "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР